Memento mori #2

Johei. Jeg er ikke dau. Min internettsurfing består av følgende: twitter, tumblr, polyvore, spotify, hotmail, itslearning, net-a-porter, asos, surfthechannel, litt msn og diverse blogger som jeg leser. Før bestod det av: nettby, facebook, biip, limewire, ragnartornquist, drommefall, masse msn og vampirefreaks. Akk, som livet mitt har endret seg. Jeg blir overveldet. Gang på gang, når jeg tenker på dette. Jeg tror jeg har klart å tilpasse meg. Hva vet vel jeg. Før hadde jeg tid til å være med venner, nå prioriterer jeg ubevisst å skaffe penger i stedet. Herregud, skjerp deg, Trine. Det hjelper ikke å late som om du ikke setter åndelige og følelsesmessige behov høyest lenger, ved å dekke over dem med materielle.

Gjett hva dette er

Livet mitt er et mas, og jeg er så avhengig av tid at det er kvalmt. Dessuten går jeg påbygging, hvor jeg må lære stoff jeg aldri kommer til å få bruk for senere. Noe så stygt. Jeg er nødt til å få gode karakterer, hvis ikke føler jeg at jeg feiler som et helvete. Jeg er for klar over ting. Jeg observerer og tolker for mye. Hjernen min er svidd. Skulle ønske jeg var dum som et brød. Eller nei. Eller jo. Eller nei. Jeg vet ikke. Jeg ser frem til den dagen jeg er ferdig med utdanning, og har flyttet ut i et fint og moderne, dog hjemmekoselig hus, med kjæresten min. Da skal jeg, for det første, dekke hennes og mine behov så det griner, i tillegg skal jeg ha god tid til venner og andre...begivenheter. Farvel.

4 kommentarer

vediskristine

18.11.2010 kl.08:56

Uff, kjenner meg igjen! Trenger med tid!! Jeg vil gjøre så mye mer enn skole <3

vediskristine

18.11.2010 kl.19:10

♥ time goes by, and all I want is just another minute with you.

victoria

19.11.2010 kl.00:25

Det er bolla :D såå søt :D Hehe Trine du skulle ikke ønske du var dum xD

KINE

05.05.2011 kl.22:55

Haha. Ja, påbygning. Et helvetes slit, noe så kjedlig og ubrukelig. Jeg ga faen, drakk og festa hele året, fikk drittkarakterer, og ANGRER. Hehe, til tross for at det er kjedlig og mye ubrukelig man lærer, så får du igjen for bra karakterer om du oppnår det:-)

Skriv en ny kommentar

hits