Jeg er homofil og er fra en annen verden

...Det virker ihvertfall som at mange tror dette. Greit, jeg skjønner at en del personer har problemer med å forstå de homofile 100% (liksom at homofile har problemer med å forstå heterofile), men det er nå én ting. I går kom jeg over denne komiske artikkelen i KK:

"Det er ikke alt du får se i tv-serien The L Word." Vel, det er sant. "Hva gjør egentlig lesbiske når de har sex? Og om vi lurer, bør vi i hvert fall ikke spørre." Hva er det for slags? Hvorfor ikke? Hvis noen spør meg saklig om dette, for å få mer forståelse og kunnskap om emnet, har jeg da ingen problemer med å svare. Vårherre. For de som ikke skjønte det så er jeg altså bøg selv.

"De fleste studier som undersøker hva folk gjør i senga viser at lesbiske vanligvis har sex som ligner mye på hetero-sex." Oi dette var usannsynlig!!!

"Riktig nok er stimulering av klitoris nøkkelen til orgasme for de aller fleste, men det virker altså som om mange lesbiske også liker penetrering." Men det virker altså som at...HAHAHAHA jeg lo meg ihjel av dette. Viser dette seg virkelig!!! Seriøst!!! For siden lesber ikke liker penetrering med penis, liker de det ikke med noe annet heller! ...Spar meg. Korttenkt.

Så over til denne klassiske kommentaren, som jeg jo har hørt og sett før: "Hvis disse lesbiske damene må bruke en dårlig etterligning av en manns penis for å oppnå full nytelse, hvorfor heter de da lesbiske? Det betyr jo at det trengs en mann til jobben! En strap-on sitter ofte løst og det blir neppe mye nytelse ut av det. Lesber: Skaff dere en kar til å gjøre den jobben for dere." Har han prøvd strap-on selv, kanskje? En dårlig etterlignelse? Nei takk, jeg foretrekker noe som overhodet ikke ligner i det hele tatt. Skaff dere en kar til å gjøre jobben? Altså, man er da ikke lesbisk bare på grunn av sexen? Jenter har mange kvaliteter og egenskaper som ikke gutter har - dette går selvfølgelig andre veien også - men noen foretrekker jenters egenskaper framfor gutters, det være seg fysiske, psykiske eller sosiale.

"En undersøkelse gjennomført av National Centre for Health Statistics i USA, viser en økning i lesbisk sex." Med menns innstilling er dette veldig forståelig.


Akk... sant så sant.

Og en siste ting! Dere som bruker homse, bøg, homo osv som skjellsord til andre personer og ting som faktisk, etter definisjonen, ikke er det: jeg bryr meg ikke! Jeg gjør det selv. Så for min del, kjør på. Jeg bryr meg heller ikke om å bli kalt noe som har med homofili å gjøre. Verden er bøg. Skolen er homse. Jeg er gay. Osv. Årner sæ.

12 kommentarer

Marianne

28.09.2010 kl.22:38

Faens så mange rare journalister det finnes her i verden, altså.

Emi Lie

29.09.2010 kl.08:24

ååååååh gaypride <3

June

29.09.2010 kl.15:47

haha, bra skrevet! :)

Rose

29.09.2010 kl.20:41

Kjære søte vakkre trine. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke kjenner noen som har noe imot hverken homofile, hetrofile, bifile, ingenfile eller transvestitter!

For meg er dette et ikke-tema. Lillesøsteren min er 11, å hun ser ikke noe uvanlig ved at to jenter eller to gutter står å kysser på hverandre på tog-stasjonen.

Jeg synes du er fantastisk!

Victoria Larssen

29.09.2010 kl.23:35

Veldig bra artikkel Trine :) :P Jøsses er du ikke fra en annen planet altså, trodde du var fra Mars jeg, ble skuffet :/ haha xD :P

Må ha vært en spesiell journalist som skrev det, desuten velger man ikke selv om man vil være hetro eller homofil, det kommer av seg selv det ^^ :P

men veldig bra skrevet :D

Cecilie

30.09.2010 kl.15:38

Yeey, kjempebra innlegg!! Jeg er helt enig med deg, Trine!!! :-D

Hetero, homofil, bifil eller whatever.. Mennsker er vi da alle sammen ;-D

Trine

30.09.2010 kl.17:11

Victoria Larssen: Jeg er ikke fra denne galaksen en gang, jeg.. derfor jeg tok den hemmelige alienhilsenen ved bussen istad!!! xD haha, men takketakk :-D her er kunnskapene på plass!

Trine

30.09.2010 kl.17:13

Cecilie: Hurraaa!! Flere og flere som skjønner dette. Man lærer mye av bloggen min. Jeg er jo et levende leksikon som alle vet, ihvertfall vet du det (Y)

rullebiffen

01.10.2010 kl.07:15

Ja, det stemmer! Levende leksikon er alltid godt å ha veitu! (Y)

kasiopeia

01.10.2010 kl.22:33

ers.

Victoria Larssen

04.10.2010 kl.00:44

haha den bussen var helt sikkert en artig tur xD :P hehe ^^ Som cecci sa, samme hva salgs legning man har, det kommer ann på åssen man er som person :D :P Det kan man dømme en person for, ikke legning :D

13.02.2011 kl.15:04

Hva gjør egentlig heterofile når de har sex?

Skriv en ny kommentar

hits