eBay

Jeg har igjen handlet på eBay. 

Episk rosa pakke!!!

...og her er innholdet. Jeg hater jeans, det er fordregelig å gå i. Tights4life. Har tidligere bestilt fra eBay, og da fikk jeg denne fantastiske t-skjorten som jeg har postet bilde av før men det driter jeg i!!!:

ha deeeeeethm vent nevnte jeg at Emma er best??? Nei. Men det er hun. (vent nå glemte jeg å nevne at hun har planer om å kjøpe Hunterstøvler til meg. Sukk!)
ha deeeethm

3 kommentarer

Josefine T. Mosleth

06.08.2010 kl.22:53

Jeg er nødt til å si det igjen. Du er faens flink til å ta bilder. Og jeg faller SJELDEN for bilder folk tar. (Jeg snakker som om jeg vet noe som helst om fotografi jeg gjør ikke det ):):): )

sv; Vel... hva skal jeg si. Hittil er alt jeg har fått ut av det, å ha noen å snakke med. Som forsåvidt er veldig greit. Med problemer så trenger man noen å snakke med, noen som forstår deg og tar deg seriøst. Men utenom det, så har jeg ikke opplevd noen oppgang eller at jeg har blitt bedre. Men jeg har enda ikke fått ordentlig hjelp og en plan, så jeg kan nesten ikke si noe før jeg faktisk blir innlagt igjen og får ordentlig hjelp.

Psykiatrien varierer forresten veldig utifra hvor man bor. Så man må nesten ha "flaks" med hvor man bor, hvis man vil ha ordentlig hjelp. Det finnes VELDIG mange uprofesjonelle mennesker innen psykiatri-tjenesten. Noe jeg selv har opplevd. Men samtidig finnes det fantastiske mennesker som slår ned på de uprofesjonelle og faktisk sier opp jobben sin fordi det som skjedde meg var urettferdig og idiotisk.

ps. Ikke bry deg om hva Joakim sier, han kunne vært sjalu på kattunger hvis jeg koste med dem. :@

Ems

07.08.2010 kl.01:53

Kan du ikke ta bilde når du ikke har på deg noe? Nude art? Det liker jeg!

Josefine T. Mosleth

07.08.2010 kl.17:36

sv; Vel, hvis det er noen trøst så suger jeg i å ta imot komplimenter, jeg også. Jeg bare smiler og prøver å skifte tema. HVORFOR MÅ FOLK VÆRE HYGGELIGE HVA ER GREIA MED DET

Det er litt sånn innstilling jeg har til det hele. Jeg ser ikke hvordan de skal klare å endre på noe som har vært en del av meg og min psyke siden jeg var liten. Moren min sliter enda med mye av det samme som meg. Så ja... jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. Men jeg får gratis tannlege-behandling da!!!1!11 hurra liksåm

... for guds skyld ikke fortell ham at han hadde rett. Da blir det verre. Tro du meg!!!

Skriv en ny kommentar

hits