Fakta

Det har seg slik at når man får en ny laptop, og har planer om å bruke den for det den er verdt, så glemmer man alt annet, som... Ja. Uansett. DETTE ER HELT SANT.

Noe som også dessverre er sant er at Drømmefall ikke vil kjøre på min nye laptop. OND VERDEN. Jeg trenger Drømmefall, for helvede. Jeg ønsker meg et rom som dette: 
Jeg har spilt The Sims 3 i stedet.

Sjekk jeg varmer ræva mi foran peisen.
Og HVORFOR er det vondt å svelge IGJEN??? Ha dethm.

4 kommentarer

Josefine T. Mosleth

04.08.2010 kl.16:36

sv; Jeg mener å huske de kostet 399 kroner. Jeg har ikke så mye penger så når jeg kjøper ting koster det som oftest ikke så mye. Derfor blir jeg ekstra, ekstra glad når jeg finner fantastiske ting (som de nye skoene) og finner ut at det ikke koster all verden.

Josefine T. Mosleth

04.08.2010 kl.16:37

Du er forresten UTROLIG flink til å ta bilder. Jeg pleier å stalke bloggen din av og til for å se på dem. JEG ER TEIT MEN DET ER OK

Rajah

05.08.2010 kl.04:39

Jeg er enig med Josefine - du har skills i foto! :D

Og Drømmefall funker ikke? Om du hadde et annet operativsystem på den gamle dataen som det (mest sannsynlig) funket på, så kan det være verdt å prøve å kjøre det i kompabilitetsmodus for det systemet det funket på. (Funka det på vista, så høgreklikker du på .exe-filen, går på "kompabilitet", så hukker du av "kjør i kompabilitetsmodus med *operativsystemet det funket på*". ^^

Ja. Du visste kanskje det allerede. Kanskje jeg nå skrev flere setninger som var ting du visste, og som du nå leste om igjen.

Uansett, så er Sims 3 like bra. Bra, bra, bra. ^^

Josefine T. Mosleth

05.08.2010 kl.22:23

sv; Selvom vi ikke sliter med akkurat det samme, så er jeg glad du kjenner deg igjen. Det får meg til å føle meg litt mindre alene (DYPT JOSEFINE). Og jeg er VELDIG glad jeg påvirker noen. På den positive måten såklart.

... håper jeg.

Åh gud tenk om noen blir like tullete som meg ffffffff

Skriv en ny kommentar

hits