Thou fairest of the fair

"Overraskende" nok kan jeg fortsatt ikke forstå hvordan noen kan bruke hver helg på å drikke store mengder alkohol. Unnskyld meg. Det er lavmål. "Åh... ikke noe alkohol?! Da er all moroa borte da :(" øh? Hvis man ikke klarer å more seg uten å måtte drikke alkohol/forgifte seg er det noe fryktelig galt. Og hvor moro er det å bli svimmel, få vondt i hodet, tryne på grunn av dårlig balanse og kanskje til og med spy? Å, dette høres da så artig ut! Nei. Veldig fint at dere får fortalt hva dere føler for en dere liker/ikke liker i fylla. Er det virkelig så vanskelig å fortelle uten alkohol i blodet? Våkn opp, det er dere som skaper normen!

Folk prøver bare å vise seg for andre. Jo mer de drikker, jo kulere! Kult om noen blir pumpa også. Dritkult. Dritbra. Dritgøy. Drit. Drit. Drit. Kan ikke bruke alkoholen som en unnskyldning hele tiden, når mye av oppførselen når man er "drita" skyldes psyken.

Jeg trives svært godt uten alkohol. Siden jeg ikke lenger er selvdestruktiv behøver jeg ikke alkohol. Jeg prøver å ha en relativt god helse i det minste. Men, dere får værsågod fortsette med å skade dere selv, det morer meg at dere ikke klarer tenke lenger.

:-D

as fair art thou, my bonie lass,
so deep in luve am I;
and I will luve thee still, my dear,
till a' the seas gang dry.

5 kommentarer

Ida Karoline

18.05.2010 kl.19:21

Det er greit med alkohol hvis man har et sunt forhold til det. det er stor forskjell på å drikke seg drita hver helg, enn å ta seg en cider/øl/ et vinglass til maten blir noe annet. Det er egentlig ganske koselig, så lenge det ikke blir for mye og man er på samme kjør. Og har man ikke styring på seg selv når man drikker så kan man droppe det.

Emma

18.05.2010 kl.20:33

amen. for vin smaker møkk.

Trine

19.05.2010 kl.18:25

Ida Karoline: og hvor mange tar cider/øl/vinglass til maten? Æh... ikke mange mellom 12 og 40 ihvertfall. Det er noe annet når man er eldre og gjør det for hjertet sin skyld. Hvorfor drikke alkohol når det i både liten og større grad, avhengig av hvor mye man får i seg, ødelegger kroppen? Finnes så mye annet godt! Som ikke går utover oppførselen til folk. Et annet poeng er at det er så mange som liksom ikke klarer å more seg uten det, noe som er tragisk.

Vidar

01.08.2010 kl.21:37

Åh.

Så uendelig sant.

Rølp er noe av det verste jeg vet.

Jeg foretrekker ting som foregår i litt mer verdige former.

Men det er godt med ordentlig håndbrygga øl da.

En halvliter eller to liksom, men ikke noe mer enn det.

Trine

01.08.2010 kl.21:53

Vidar: Det er godt å se at det er noen mennesker uten om meg selv med vett her i verden (Y)

Skriv en ny kommentar

hits