Ordtak, lesber, et cetera

Ok, det er to ordtakliknende greier jeg aldri blir lei av, det er 
1 If anything can go wrong, it willIf anything just cannot go wrong, it will anyway.
2 matter will be damaged in direct propportion to its value.

Hadde glemt Murphy for en stund, men jaggu er han god å ha til tider. Han har mer rett i saker enn det jeg har. Utro lig.

Jeg opplever at det er flere og flere som blir bifile/biseksuelle/lesbiske. Dette liker jeg ikke. Hater det skeive miljøet, akk så mye drama. Hater lesber. Så da hater jeg meg selv litt for at jeg er lesbe også. HAT. UTSETTE MEG SELV FOR SLIK DRAMA :@ ...... ålreit. 

Kanskje jeg skal gå for den guttejentelesba igjen, "hehe"

kjekk der da.

Eller bare kjøre imåwstyle

så...

nei, ikke vet jeg.

6 kommentarer

unikhet

24.03.2010 kl.15:56

Sv: Haha, jeg skjønner hva du mener. Holder meg LANGT unna alt som kan i det hele tatt minne om noe homomiljø, da det virker som om man hopper fra dame til dame hvert andre minutt, noe som IKKE er mi greie (har vært ilag med kjæresten min i 2 år). Men så kan det jo være mine fordommer som gjennomsyrer det hele. Når jeg har vært venner med en og annen homo (både gutter og jenter) har de vært hyggelig og svært lite dramatiske. Kanskje det er en egen homogjengmentalitet?

Murphy må nesten ha hatt erfaring med et slikt miljø. (neida)

Daeva Tollnes

25.03.2010 kl.07:44

SV; Man må ta i betrakning at ikke halvparten av mennesker som lever i Bigami eller Polygami er kommet frem slik at det kan fremstilles noen som helst slags studier. Man må også ta i betraktning at livsstilen er for folk som ikke skjønner ikke til å forstå. Selfølgelig vil en person som de kun se sjalusi eller annet bullshit. Men nu er vel kanskje du hva jeg betrakter monogam og ganske så kjedelig òg? Jeg setter pris på at jeg ikke er slik...

unikhet

25.03.2010 kl.21:57

SV SV: Jeg forstår ikke helt alle formuleringene dine, men jeg tror jeg skjønner litt. Ja, jeg er monogam, og "uff så prippen og kjedelig". Jeg kan rett og slett ikke noe for det, klarer ikke polygami for min egen del, og hadde ikke klart å være sammen med noen som ønsket et slikt forhold. Og hadde jeg vært i et slik forhold ville det vært "sjalusi eller annet bullshit", selv om det fins mange andre som klarer det helt fint.

25.03.2010 kl.22:25

O! that you were your self; but, love, you are
No longer yours, than you your self here live:
Against this coming end you should prepare,
And your sweet semblance to some other give
In me a heaven you will find

Emma

06.04.2010 kl.14:17

VI ER DRITKJEDELIGE OG DET ER BARE SUICIDAL EMOER SOM ER ANNERLEDES. HERREGUD GET OVER IT, AMEN.

Chalten

07.04.2010 kl.10:26

Jeg var overbevist om at jeg var vokst fra og blitt voksen nok til å holde meg borte fra drama. Likevel klarer jeg å komme i litt drama, uansett hvor mye jeg prøver å holde meg borte.

Skriv en ny kommentar

hits