Ingen liker de svake

Nå får jeg skjerpe meg, jeg må i det minste blogge ukentlig, slik at jeg husker litt av mine siste forferdelige (og noen fine) hverdager her i helvete AKA ÅS. Allerede sliter jeg med å huske hva jeg har gjort i dag, lol. 

Morgenen var forferdelig og jeg ville ikke stå opp, hadde ikke jobblyst heller. Men åh vel hvilke valg hadde jeg. Nok med at jeg var borte fra skolen på tirsdag. Dét trengte jeg. Måtte "sove". Mhm. Fravær er ikke å foretrekke. På jobben er det moro, der er det folk jeg har kjent ganske lenge. Alltid god stemning, og jeg skal begynne å jobbe der og få lønn i sommer. Hurra. 

Jeg var såpass disiplinert i dag at jeg gadd å vaske opp samt vaske benken. Opptur. ehe.

Faste ting jeg alltid ser frem til hver uke: helger og tirsdager, delvis onsdager. Godt å ha litt rutiner, men jeg blir kvalm og får hodepine av all tiden, og tiden går alltid superfort når jeg er med min kjære :@ FORBANNET

TRE OG EN HALV UKE TIL PÅSKE
OG
OG
TRE OG EN HALV MÅNED TIL SKOLEN ER FERDIG
sist, men ikke minst MEN mest deprimerende kanskje. Sytten dager til jeg er 18 år, hva i. -

får vel legge ved noe dritt da

HAHA

ha         ha

3 kommentarer

Anna Konstanse

05.03.2010 kl.13:37

SV: vet, den er kul! <3

Mona

08.03.2010 kl.10:52

så fint design du har! og du er flink til å skrive:)

Silje Lien - Designbloggen

08.03.2010 kl.13:35

Sv: Ja, liker du Drømmefall, så liker du nok FF også. Jeg liker i alle fall begge;) Men FF er jo en serie, der man kanskje føler at man henger bedre med om man har spilt flere. Selv om historiene og menneskene i hvert spill er uavhengige av hverandre.

Skriv en ny kommentar

hits