Jeg har alltid rett

Det er sant. Alle mistanker, alle slike ting, jeg har alltid rett. Før eller senere, så viser det seg. And it hurts. Det er hardt liv, så ikke annet enn det å forvente, ihvertfall ikke for meg. Ting forandrer seg med tiden, det er alltid lov å håpe, men jeg har også alltid vært en pessimist, så håpet, det eksisterer kun som en mikroorganisme i meg. De som ikke kjenner meg godt nok, kan gjerne ta dette som en advarsel; jeg er ofte uutholdelig pessimistisk.

Cause it's only in hindsight 
That we will know what was right to do
Sier jeg - igjen.

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget, og jeg har fundert frem og tilbake på om jeg skal brette ut livet mitt på blogg.no. Eller ikke. Det hadde ikke passet seg. Viser til mitt forrige blogginnlegg; mhm, akkurat. Jeg kan ikke. For øyeblikket har jeg egentlig ingen andre problemer enn pessimismen min. Forøvrig er en person uten problemer en kjedelig person. Dette akter jeg ikke å være, derfor plager pessimismen min meg.

Not good enough this time.

Bullshit.

Forstå det den som vil.
Almost there. But only almost.


Sors salutis
et virtutis
michi nunc contraria,
est affectus
et defectus
semper in angaria.


...

3 kommentarer

Ida Karoline

02.06.2009 kl.17:13

Pessimist foralltid*hjerte*

Madelen

04.06.2009 kl.14:00

Dra til Lill-Daniel, så blir du opptistisk igjen

Daniel

05.06.2009 kl.11:32

Don't discuss yourself, for you are bound to lose; if you belittle yourself, you are believed; if you praise yourself, you are disbelieved.

Skriv en ny kommentar

hits