Veldig stytgt

Det har vært en litt stressende dag i dag. Den startet for så vidt med at jeg sovna klokka fem om natta. Jaja! Spilte Second Life ganske lenge, minner sier jeg bare. Klokka elleve ringte Idastygga meg, og da ble jeg ganske sur, for å si det mildt. Men vi ble nå enige til slutt, jeg ble henta på Harkerud en eller annen gang, jeg vet ikke helt når, for jeg feila på tida som vanlig. Jeg lærte Ida Blakerhalvtimen.

Vi skulle nemlig på visning på en leilighet. Dette gikk forhåpentligvis bra! Utadvendte og omgjengelige som vi er, lagde vi tok et bra førsteinntrykk. Leiligheten var romslig og god, badet var stusselig og überlite, men det går greit. Jeg håper virkelig vi får den leiligheten! Det hadde vært perfekt. Ida og jeg kommer til å fungere så bra, vi er begge flytteklare, og gleder oss til å komme oss vekk fra hjemstedene våres. Det er til og med park i Ås, herregud, fantastisk.

Jeg gleder meg til en ny start, med nye mennesker. Ida og jeg har en veldig eid plan, ikke sant? Den skal gjennomføres med stil, samtidig som vi skal ta det som det kommer!

Nå skal vi legge oss ned og legge planer for alt - økonomi, kjærlighet, vennskap, møbler, skole... Alt!

dsc04564

Der ja! Dratt ftw.

Én kommentar

Ida Karoline

04.05.2009 kl.00:37

Møbler wtf?! xD

Skriv en ny kommentar

hits