Ateisme

Jeg har kommet frem til, at ateisme er like teit som Kristendom og alle andre slags religioner. Til og med Jehovas Vitner. Så lenge ingen av tingene (hva som helst) er bevist, nei vel, da bør man automatisk bli agnostiker. Å fornekte all form for guddom blir bare rart, like rart som å være helt for guddom. Vi kan ikke vite, ingenting er bevist. Så kommer du til meg og sier du er ateist, så ser jeg på deg som meget usmart. Jaja! Får vel legge ved et bilde også. Tilfeldig.

bilde071
Meg og Liz, dette. Vi var begge emo denne dagen.


Ikke til å komme ifra, jeg er emo. Kan ikke si grunnen. Hva vil folk tro. Noen vet det så klart. Du kan ikke gjette det, du vil ikke gjette det. Og ikke prøv å presse det ut av meg, for vil jeg ikke si det, så vil jeg ikke. Jeg forteller ikke alt til alle. Og jo, du, akkurat du, er en del av "alle". Jeg sier ikke dette for å få oppmerksomhet, men bare så du vet det - mitt humør går veldig raskt opp og ned nå for tiden. Ikke bry deg om grunnen, bare ta hensyn. Jeg er noen ganger emo.

I natt drømte jeg at jeg var på et kvinnehjem, ble lenket fast til håndjern, jeg var blodig, og hele pakka. Likte egentlig denne drømmen. Den var såpass spesiell at jeg måtte nevne den her. Rare drømmer ftw? Hm, vel, uansett. Jeg sovner nesten i det jeg skriver.

God natt.

2 kommentarer

Ida Karoline

30.04.2009 kl.07:31

Emoemoemo. Emoklubb! :)

Gona

02.05.2009 kl.11:00

sv: Jeg har aldri opplevd noe slikt og da er det vanskeligere for meg å vite hvorfor. Men jeg har lest nøye på det du skrev, og jeg har lært mye av det. Så tusen takk for at du ville dele din mening med meg.

Skriv en ny kommentar

hits