Steikepølse

Dette har vært en, hm, hva skal jeg nå kalle det... En dramatisk dag. En dag med mange hendelser. En dag jeg ikke kommer til å glemme. Jeg mener, jeg hverken vil eller kommer til å glemme den. Slike innholdsrike dager skulle jeg gjerne hatt fler av. En gang i uka hadde vært greit.

Dagen startet nervøst, jeg trodde naturfagsframføringen gikk til helvete, men den gikk til himmelen. Jeg fikk 5+. Videre hadde vi Kommunikasjon og samhandling, hvor jeg nesten sovnet. Storefri var døft, styrt av pc-bruk, kantine og henting av bøker. Første økt i Yrkesutøvelse gikk ikke bedre enn ok, vi startet på en ny og stygg mappeoppgave om endringer i samfunnet. Nok om det, andre økt var jeg i gang med denne såkalte mappeoppgaven, men så gikk ting til helvete for tre av mine venner, noen av dem med sammenheng, noen ikke i det hele tatt. Det var godt å for en gangs skyld ikke være den som er nede. På slutten av dagen så det ut til at de fleste var litt blidere igjen.

Etter skolen ble jeg med Madelen hjem for å jobbe med engelskframføring om "A trip to the US". De to første timene sløvet vi gikk, men etter det gikk det så det suste. Vi klarte det utrolig bra, og ikke bare endte vi opp med et bra resultat, men også et morsomt et. Hva annet kan det vel bli, når historien handler om Madelen og meg som alene drar til USA?

Noen evig stygge og dumme kommentarer ble det, som vanlig, og de fleste kom ut av kjeften til Madelen. Dessuten holdt vi på å dø av oversettingene til google. Steikepølser. Du er en steikepølse! Jeg koste meg skikkelig i dag, og kom frem til at dette må gjentas litt oftere. Nå er det tid for et par bilder.

32068931239913042807

Dette er noe av det styggeste jeg noen gang har sett. Jeg lo og lo og lo. Madelen lo. Vi lo.

32068931239913159926

Det bildet her er og blir månedens bilde. Trine og Madelen på shopping i New York!

Hvorfor må alle slite på samme tid?

2 kommentarer

Ida

17.04.2009 kl.00:11

Si det?

Ida

18.04.2009 kl.16:39

Jeg sliter ikke, for en gang skyld, men er nå sånn at folk sliter samtidig og det suger.

Skriv en ny kommentar

hits