Glemte å lage overskrift, haha

I alle dager. Jeg har vondt i magen. Det utroligste må ha skjedd: jeg har spist for mye godteri. Kan ikke si det forekommer så veldig ofte. Én gang i året, kanskje. Men nå er det slutt på godterispisingen, over til fruktspising. Og druer. Jeg får for så vidt vondt av det også, men men. Det er da sunnere! Jeg er litt opptatt av å være sunn. Om jeg måtte si en negativ ting om meg selv, hadde jeg nevnt min fysiske aktivitet. Den er dårlig. Uansett, finnes det noen medisin mot magevondt ved for mye godterispising? Eh.

lulzoor
Jeg drev profesjonell bilderedigering istad. Det er lett å se. Tråder som henger ned. Fantastisk.

Åherregud, så rare lyder magen min lager. Uansett, jeg har garantert vært vinterdeprimert, for de som lurte. Det er mørketiden som har gjort det. Jeg ble vinteren. "Vinterdepresjon eller sesongavhengig affektiv lidelse er en type depresjon som spesielt opptrer i mørketiden." Det sier i og for seg sitt. 400 000 som rammes av det hvert år, så det forundrer meg ikke om jeg er en av dem, som depper for så lite uansett. Det er jo så mye å klage over, det er bare ikke alle som innser det. Verden er forferdelig. Jeg gleder meg til å flytte.

2 kommentarer

Nadia

16.04.2009 kl.00:47

Hei! Har en spørrerunde på gang på bloggen min, tenkte jeg skulle ha det siden alle andre har det - så hadde vært morro om du kom med noen spørsmål om du lurer på noe. Trine, jeg er stolt. Dette var et drit fint design altså! Flink liten n00b. Siden vi liksom har lagd sang og greier kan du sikkert hjelpe meg litt med desig og greier. Og til jul ønsker jeg meg et innlegg på bloggen til Trine om BARE meg siden jeg er pen. Hardt liv, ja. www.surebiler.blogspot.com

Hore

16.04.2009 kl.14:16

Har DU spist for mye goddis =O Hva skjedde??

Skriv en ny kommentar

hits