Nå...

nå må jeg grine. jeg blir så irritert og sint! stefaren min lager dèt verste oppstyret fordi jeg ikke dusja da jeg var hos pappa. ehh.. whatever! hvem er det som bryr seg om noe sånt? det verste er at mamma er helt manipulert til å mene det samme som stefaren min, at det er helt forferdelig gærent at jeg ikke dusja da jeg var hos pappa. skjønner ikke hva som har skjedd... mamma sine egentlige meninger har visnet, stefaren min sine tar over. han har syke meninger. her om dagen ba han meg om å endre meg, fordi jeg er bifil. wtf? jeg sa: det er ingen som har det sånn her, ingen familier, det er ingen som lager oppstyr på grunn av dusjing, dette er unormalt!
han sa: og ingen er som faren din! (negativt ment, han er sur på at pappa ikke jobber, selv om han har grunner til det)
ingen er som deg heller, HELDIGVIS! ropte jeg til han da, og det var veldig godt å få ut, for jeg mente hvert ord. klart han er snill i blant, men overall er han en dum person med dumme og argumentløse meninger.
mamma kom forresten opp nå, ga meg en klem, og sa: "uff, det verste jeg vet er å krangle med deg" :''''')

og forresten igjen, så slet jeg istad; hvem skal jeg be i min bursdag? men det gjør jeg ikke nå lenger, for nå vet jeg hvem jeg skal be, nemlig Marianne, for hun er søt, og får meg alltid til å smile<3 takk!

3 kommentarer

marianne luremus aka bolla

01.03.2009 kl.16:11

nommin! :')) versegod, sier jeg, og du får meg til å smile ! ^-^

Ida

01.03.2009 kl.18:33

aww, stefaren din er bitch anyways. Bursdag ja, det er slit.

Pia.

02.03.2009 kl.18:23

Gi no langt faen i han!1Du..du..du skal ikke be meg nei D:I.LOVE.YOU.

Skriv en ny kommentar

hits