3. blogg

Yay. Dette er min 3. blogg. Aldri blir jeg fornøyd. Eller. Jeg er slow. Skal prøve å skjerpe meg, for ørtende gang. Om jeg stapper bloggen med bullshit som ikke interesserer noen, får være det samme. Bare jeg skriver litt mye, er jeg fornøyd. Advarsel! Smileysyndrom.

I dag sto jeg opp så tidlig som kl. 10:00, for jeg og mamma skulle ta toget til frisøren(kusina mi, og rettere sagt til Lillestrøm for timen min var ikke før kl. 13:00) kvart på elleve. Men tror du ikke mamma hadde sett feil da gitttt. Toget gikk ikke før kvart på tolv -.- Så jeg hadde litt ekstra tid. Men det var greit, jeg satt meg og så på TV. Fint, tenkte jeg. Jeg ser for lite på TVn for tiden, jeg sitter bare ved pcn. Uansett. Da vi kom fram til Lillestrøm, gikk vi innpå senteret innom alle tre skobutikkene og jeg fant meg ingen sko. Men fant noen på H&M. Hurra! Brand new shoooes. Noe mer enn det fikk jeg ikke/kjøpte jeg meg ikke.

Frisørtimen gikk fint, men det var dyrt. Farga etterveksten og vaska håret. 975 kr :ss Insane. Menmen. Da vet jeg at jeg skal vaske håret først neste gang :P Vi dro rett hjem.

Da jeg kom hjem satt jeg meg selvfølgelig på pcn. ü Og plutselig fikk jeg lyst til å være wannabe fotograf, så gikk ut og tok noen bilder. Ca 50, men ble egentlig ikke fornøyd med et eneste et. Fikk nå redigert ett da, men.. -.- Hmprf.
Ellers har jeg bare sitt på pcn. Vurdert å begynne å spille Drømmefall igjen. Jeg elsker det. Jeg elsker Drømmefall. I de siste dagene har melodiene derfra spilt i hodet mitt. Det betyr nok at jeg må spille igjen, I guess. :]

Også har jeg faktisk - etter mange "overtalelser" *KREMT* - begynte å vurdere å bli modell. Ja altså, jeg skal jobbe som reseptar. Men modell sånn. På deltid. Eller noe sånt. Så var det det med å finne et seriøst byrå, da.. Vi får se. Jeg må tenke litt til. Ikke det at jeg har god selvtillit forresten, bare vet at jeg er høy og tynn. Men kanskje ikke høy nok? Again, vi får se.

I morgen skal jeg til Lene! Gleder meg :) Long time, no see lzm. Håper jeg får dratt te Liz på torsdag. Og pappa på torsdag. Oooog. Nei. Denna sommerferien har vært bare stress -.- Men morsom på en måte.

- en likeglad trine.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits